CUI SPUI?


cui-spui A început cea de-a doua campanie CUI SPUI organizată de Asociația ProPsiho. În următoarea perioadă veți avea parte de ateliere, târguri, filme, etc. cu tematică psihologică. Această campanie își propune atât o mai bună conștientizare a nevoilor, temerilor, problematicilor noastre, cât și modalități noi de dezvoltare.

Aici găsiți programul complet al campanie.

Dacă doriți să ne cunoaștem va invit la cele două workshopuri pe care le voi ține:
1. Părinte, Adult, Copil-27 septembrie la ora 18:30
În urma acestui workshop, prin exerciții și jocuri, participanții își vor descoperi starea predominantă din care interactionează cu cei din jurul lor. Veți face cunostintă cu părti din voi pe care poate nu le cunoșteați sau poate nu vă plăceau și veți invăta să le valorificați și să le înțelegeți rostul și calitătile utile. Mai multe detalii…

2. Terapia autogena-17 noiembrie la ora 19
Acesta tehnică a fost dezvoltată de Johannes Heinrich Schultz și Wolfgang Luthe.
La rădăcinile Meditației Autogene (Training Autogen) putem găsi influențe venite din orient (yoga și tehnici de meditație buddhistă).
După 35 de ani de aplicare practică a ajuns la concluzia că training-ul autogen este un proces de autodeconectare concentrativă, ce permite o stare ele relaxare analogă somnului fără ajutorul unei sugestii străine, exercițiile metodice dând posibilitatea subiectului de a realiza el însuși un calm interior și de a ajunge la utilizarea completă a forțelor vieții interioare conferind o destindere regeneratoare.
Meditația Autogena (Trainingul Autogen) apelează la gândirea vestică pentru că, în comparație cu multiplele forme de meditație și yoga, nu are conotații culturale sau religioase și nu este nevoie de adopatarea unor poziții sau practici specifice.

Acest workshop îl voi susține împreună cu colegul meu Ștefan Kruk. Mai multe…

Vă aștept cu drag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *