Cui spui – Experiențe obținute prin terapia de relaxare și simboluri


cui-spuiVă invit la un worshop pe care îl voi sustine, împreuna cu Laura Ioanovici,  în cadrul campaniei CUI SPUI. Aceasta companie este organizată în parteneriat cu Asociația Pro Psiho.

Tematica aleasă abordează tehnica relaxării și a simbolisticii, utilizând exerciții practice ale trainingului autogen și urmărind relaxarea corpului și a psihicului. Prin exercițiile specifice trainingului autogen regăsim în noi starea de relaxare care ajută la cunoașterea și deblocarea tensiunilor fizice și psihice.

Sugestiile verbale şi imaginile evocate au un efect terapeutic direct; transpunerea verbală a imaginilor evocate au efect transformator şi mobilizator; exersarea cu regularitate are un efect cumulativ conducând la autoreglare superioară.

În acest workshop oferim participanților experiențe obținute prin practicarea a două exerciții: unul de relaxare generală, iar altul de meditație ghidată/imagerie.

Numarul maxim de participanti este de 12 persoane.

Durata worshopului este de 2 ore.
Locatia: Timisoara,Strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 7 – Cabinet 15 ( Curtea Berarilor)

Costuri: PARTICIPARE GRATUITA
Asociatia Pro Psiho acceptă însă donații din partea celor care doresc să susțină proiectul „APT” (acompaniament psihoterapeutic – detalii pe asociatiapropsiho.ro)

Moderatori: Geta Trautmann – psiholog clinician, psihoterapeut în Psihoterapie prin Relaxare și Simboluri și Analiza Tranzacțională.

Laura Ioanovici- psiholog clinician, psihoterapeut în Psihoterapie prin Relaxare și Simboluri și cu formare în Terapia de Familială și de Cuplu, formator acreditat de CNFPA.

Pentru inscrieri sau mai multe informatii: Geta Trautmann – tel.: 0724354496 sau email: getatr@gmail.com

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *